Marjolein Kellerhuis

Wie is Marjolein?

Levensgenieter • wijnliefhebber •  enthousiast  •  kookgek • passievol • no-nonsense • nuchter • flexibel • geniet van samenwerken • verbinder • ondernemer • aanpakker • beachlover • voormalig importeur van Italiaanse wijnen •  ex managementassistente/PA •

Hi, ik ben Marjolein Kellerhuis.

Met GenietMee focus ik me op zakelijke ‘live’ events gericht op samen, plezier, ontspanning en verbinding. Dat is wat bij mij past en waar ik enorm van geniet. Geniet je mee?

Waar kun je mij voor inschakelen

EventPA

Kun je ondersteuning gebruiken bij de organisatie van je zakelijk live event? Ik help je graag als freelance EventPA. Live events die gericht zijn op samen, plezier, ontspanning en verbinding. Mijn voorkeur gaat uit naar event tot 250 personen.

Je kunt hierbij denken aan personeelsfeesten, incentives, (buitenlandse) teamuitjes, bedrijfsopeningen, kerstfeesten, netwerkborrels, klantdagen of een receptie.

Je kunt mij freelance per uur of opdracht inhuren. Dit kan voor de organisatie van een geheel event, van concept tot uitvoering, maar ook een onderdeel van je zakelijke live event. Denk bijvoorbeeld aan de break tijdens een heidag, het foodgedeelte tijdens een zakelijke meeting of een fungedeelte tijdens een congres.

Content

Ben je werkzaam in de zakelijke eventbranche en wil je extra aandacht voor je product, locatie of bedrijf? Dan help ik je graag. Met een groot netwerk in de eventbranche, ervaring als eventmanager en als content creator kan ik je hierbij perfect helpen.

Gesponsorde blogs, vermelding in een blog, social media post, reviews, interviews, vlogs of plogs. Meer informatie kun je vinden op de pagina “samenwerken”.

Gift & Goodies

GenietMee levert ook zakelijke gifts en goodies. Giveaways die we op maat samenstellen passend bij het event, je bedrijf of de klant.Wij hebben op de website altijd een aantal voorbeelden staan, maar in principe wordt alles op maat geleverd. Iedere klant in tenslotte uniek!

Business Caravan

Verder heb ik een Business Caravan die staat bij buitengoed de Boomgaard in Bunnik. Een caravan die volledig is omgebouwd tot vergadercaravan. Jij kunt hem huren. Een unieke plek voor je zakelijke bijenkomst. Zowel in de caravan als buiten de caravan met een grotere groep. Nieuwsgierig? Neem gerust contact met mij op, dan kunnen we kennismaken in de vergadercaravan.

Meer weten over GenietMee

Voor meer informatie kun je mailen naar info@genietmee.nl of  bellen op 06-14280179. Je kunt mij ook volgen op instagram, LinkedIn, twitter

Wil je zakelijk genieten en niet bezig zijn met de organisatie, dan zit je goed bij GenietMee, Met Smaak Geregeld!